Italienskt tema på tillfällig restaurang i Västerås city
Med start på fredag kommer Gianni Montin från Broby Gård och Enrico Pianadei från Mälardalens Frukt och Grönt bjuda in till en avslappnad och smakrik pop up-restaurang i Madame Josephines lokaler.
Till vardags arbetar Enrico Pianadei som säljare på restauranggrossisten Mälardalens Frukt och Grönt men nu tar han steget tillbaka in i restaurangbranschen i ett samarbete med Gianni Montin från Broby Gård, Madame Josephine och Frankgruppen.
– Det känns jättespännande, jag har drivit restaurang förut här i Västerås och jobbar nu som restauranggrossist så jag har en fot kvar i själva branschen, säger Enrico några dagar innan premiären den 27 december.
Tillsammans med Gianni Montin kommer han att starta en pop up-restaurang som har öppet sex fredagar i rad från och med den 27 december.
Vad blir det för mat?
– Det blir pasta och risotto, den maten som Gianni kör på Broby Gård, helt och hållet italiensk inriktning. Gianni lagar maten och jag ansvarar för vinet, berättar Enrico.
Det kommer inte att finnas någon bordsbokning när restaurangen har öppet från klockan 16 på fredagarna.
– Vi vill att det ska vara avslappnat och lite AW-stuk, man får komma förbi och så fyller vi upp borden. När vi är ute och äter vill vi att det ska vara enkelt och avslappnat med god mat, gott vin och gott sällskap.