Dukar upp till smakfest. Hotel Plazas vd Tobias Hultberg (till höger) välkomnar Västerås Tidning och vd Peter Alexandersson när tidningen nu arrangerar en dryck- och matmässa. ”Det känns jätteroligt att välkomna Smakfullt till oss”, säger Hultberg.

Dags för Smakfullt – mässan för alla smaker: ”Smaker, dofter, glädje”

Äntligen börjar det bli dags för den nya mat- och dryckesmässan Smakfullt. Mässan som har stort fokus på det lokala dukas upp nästa helg den 21–22 april på Hotel Plaza.

Publicerad

Peter Alexandersson, vd på arrangerande Västerås Tidning berättar att intresset för ”Smakfullt” är stort.

– Smaker, dofter, glädje, information och variation, det är en del av vad man kommer att få uppleva på dryck- och matmässan. Man kommer att få träffa trevliga utställare som visar upp vad de har att erbjuda, många av dem lokala.

Mat och dryck är ett välbekant ämne i Västerås Tidning, ett ämne som är mycket omtyckt.

– Det är en väldigt viktig del av vår produktion, det är populära ämnen och nu vill vi ge ett mervärde genom att hålla en mässa där man får uppleva mat och dryck på plats, säger han.

Ett trevlig inslag under mässan är chansen att prova olika viner då det ges två Masterclasses per dag under ledning av vinlegenden Michel Jamais. Det ges även två provningar från scen per pass med start från fredag förmiddag till lördag eftermiddag.Vill man vara med och prova vin i en Masterclass så gör man ett förköp på hemsidan www.smakfulltvasteras.se/masterclass.

Biljetter kan också köpas på plats om det finns biljetter kvar.

Provningarna på scen anmäler man sig till endast på plats vid Vinsmartscenen.

Tobias Hultberg Hotel Plazas vd, berättar att de välkomnar den nya mässan med öppna armar.

– Det känns jätteroligt att välkomna Smakfullt till oss då vi trivs väldigt bra med det samarbete vi redan har med Västerås Tidning.

Peter Alexandersson säger att hela Västerås Tidnings drivkraft ligger i att det ska hända trevliga och positiva saker i Västerås.

– Nu hålls en mässa i trevliga lokaler och vi hoppas på mycket folk som får ha en mysig stund med intryck och provsmakning av god mat och goda drycker.

Powered by Labrador CMS