Norska Ramona's Tea Party med den färgstarka sångerskan Ramona Ellen Lundberg.

Internationell prägel på fredagens punkkväll

Två starka liveshower utlovas när höstens punkkvällar rullar vidare på O’Learys kommande fredag. Kvällen har en internationell prägel med bandmedlemmar från runt om Europa.

Publicerad

”Jag är övertygad om att den här kvällen uppskattas av de flesta med ett allmänt musikintresse”, säger arrangören Daniel Marklund.

Norska Ramona's Tea Party har bland annat imponerat på klassiska bandet De lyckliga kompisarna som efter en spelning ihop för några år sedan skrev: ”Vi blev golvade av frontsångerskan (Ramona Ellen Lundberg) som har riktigt bra scennärvaro och energi a la Billie Joe Armstrong”.

Sedan dess har Ramona's Tea Party turnerat flitigt och även gjort succé på Rebellion som är Englands största Punkfestival.

Öppnar kvällen nu på fredag den 18 oktober gör Ad Meliora. Internationellt så det förslår där med medlemmar som kommer från Spanien, Italien och Kanarieöarna. 

De utgår dock gemensamt från Stockholm för deras turnerande runt Norden och Europa där man bland annat öppnat för band som Show me the Body, Liv Sin och Dead Kosmonaut.

Biljetter här på Tickster.

Ad Meliora.
Powered by Labrador CMS