Ensemblen som intar scenen på Vallby för att leverera revyn ”En jäkla fart” som har premiär imorgon.

Nu är det revydags igen på Vallby folkparksteater – i ”En jäkla fart” 

Det bjuds in till scensommarrevy på Vallby friluftsmuseum. Premiär imorgon torsdag.

Publicerad Senast uppdaterad

Efter publiksuccén med familjeföreställningen ”Alice i underlandet” i juni, så är det nu dags för Vallby Sommarnöje att återigen inta folkparksteaterscenen på Vallby Friluftsmuseum med nästa produktion – en klassisk nummerrevy för den vuxna publiken. 

”En jäkla fart” är Vallby Sommarnöjes åttonde produktion på denna scen.

Föreställningen består av en mix av nyskrivna sketcher, sånger och monologer där alla de viktiga ingredienserna finns med – humor, sång, allvar och så lite dans såklart, skriver arrangören i ett pressmeddelande.

Från repetitionerna.

Det är ett rutinerat sång- och humorgäng som publiken kommer att få möta i en revy där allt kan hända, och händer och tillsammans kommer att skapa en minnesvärd stund för alla i publiken. 

På scenen återfinns Sussie Nordström (som i år gör efterlängtad comeback på Vallby), Annie Stark (som vi sett i en mängd uppskattade roller på Vallby de senaste åren), Jonas Öhrn (som gör sitt tredje år i rad på Vallby), Sören Ivemyr (som gör sitt fjärde år i rad på Vallby) och Anders Stark (som även han gör comeback på Vallbyscenen). 

”Det kommer att bli en revy med en lite spännande tvist i första akten, som sen kommer att övergå i en klassisk nummerrevy i andra akten. Det är ett kul grepp att testa där första akten blir mer sammanhängande, men fortfarande ändå är en revy”, säger aktören tillika producenten Anders Stark.

Spelas fram till sista augusti

”En jäkla fart” kommer att spelas till och med 31 augusti och omfattar totalt tio föreställningar. Premiärtid torsdag 15 augusti är klockan 18.00, lördag–söndag är starttiden 14.00. 

Föreställningen är cirka 2 timme och 20 minuter med paus och spelas på Folkparksteatern på Vallby Friluftsmuseum i Västerås.

Regi: Mathias Wiik Producent: Anders Stark Scenografi och scenbygge: Magnus Alm.

För biljetter, tider och mer information: vallbysommarnoje.se

Powered by Labrador CMS