Simon Johansson jublar efter att ha gjort 2-1 i matchen sista sekunder.

Drömmål av kaptenen – nu lever hoppet för VSK

Hoppet om förnyat kontrakt lever för VSK. Detta efter ett drömmål i slutsekunderna från lagkaptenen Simon Johansson i matchen mot Kalmar FF.

Publicerad Senast uppdaterad

VSK var närmast tvungna att vinna lördagens match mot Kalmar FF, som är det lag som ligger på placeringen ovanför VSK i tabellen.

Men det såg länge nattsvart ut.

I första halvleks sista tilläggsminut var det gästerna från Kalmar som tog ledningen.

I andra halvlek, efter ett par nya skadesmällar för det redan sargade grönvita laget, lyckades dock VSK kvittera genom Viktor Granath.

Målet tände hoppet hos både fans och hemmaspelare och bara minuter senare var VSK på väg att fullborda vändningen. Den gången ville bollen däremot inte in. 

Efter det fortsatte VSK skapa halvchanser. Men det skulle dröja till matchens sista sekunder innan bollen hittade in i nätet.

Efter efter ett långt inkast från Ribeiro hittade bollen ut till lagkapten Simon Johansson – som dunkade till bollen från staffområdeslinjen och såg bollen borra sig upp i krysset.

– Det är helt sjukt. Första målet för mig i allsvenskan, och få göra det på det här sättet... Vi måste tydligen skjuta i krysset för att få in bollen i år, sade en märkbart tagen Simon Johansson i Max:s intervju efter matchen.

Tack vare segern ligger VSK nu bara en poäng efter Kalmar, och har fyra poäng upp till Värnamo på kvalplats.

Nästa match spelas borta mot Halmstad den 26 augusti.

Powered by Labrador CMS