Morgonrapporten: VSK tappade ledning och fick mål bortdömt

★ MÅNDAG 27 MAJ • Vädret: Åskskurar väntas i eftermiddag

God morgon Västerås!

Sport: VSK:s allsvenska fotbollsherrar – i skriande behov av fullpoängare från sin jumboplats – fick nöja sig med oavgjort, 1–1, hemma mot BP inför drygt 5 300 åskådare. Detta trots att laget för första gången under säsongen gjort första målet när Jabir Abdihakim Alis med sin första allsvenska fullträff gav grönvitt ledningen efter 20 minuters spel. Sedan fick hemmalaget ett mål tveksamt bortdömt. Istället kunde gästerna kvittera. Den andra halvleken blev mållös.

Så blir vädret enligt SMHI: Soligt inledningsvis, längre fram på dagen ökar molnighet och regnskurar som kan vara kraftiga och med inslag av åska väntas. Dagstemperatur 20–25 grader.