Klang- och jubelföreställning. Rönnby vann hemmapremiären mot Kais Mora med klara 9–2 på lördagskvällen.

Rönnbys storseger i hemmapremiären

Rönnbys innebandydamer tog en övertygande seger i hemmapremiären i SSL på lördagskvällen. 9–2 mot gästande Kais Mora till slut i Mälarenergi Arena och därmed säsongens första fullpoängare.

Publicerad Senast uppdaterad

Efter förra helgens poängtapp i premiären mot Kalmarsund (4–3-seger i sudden efter tappad 3–0-ledning) var det i hemmapremiären mot Mora aldrig något snack. Redan efter 12 minuters spel kändes matchen punkterad efter Elin Lindbergs, Wilma Johanssons och Ellenor Nogelius fullträffar.

Hemmadominansen fortsatte och de totalt nio målen fördelades prydligt på tre i vardera period.

Ny match i Mälarenergi Arena redan nästa lördag när IBF Falun gästar.

Rönnbys målskyttar: Elin Lindberg 3, Wilma Johansson 2, Ellenor Nogelius, Matilda Lindgren, Mira Wickman och Iida Mettälä.