Kedjan satsar – öppnar sin andra butik i Västerås

Den 25 september premiäröppnade Elgiganten sin andra butik i Västerås, denna gång i Erikslunds Shoppingcenter.

Publicerad

Den nya butiken blir ett komplement till Elgigantens existerade varuhus som även det finns på Erikslund. Man kommer att sälja mobiltelefoner och abonnemang tillsammans med ett utökat sortiment av gaming och mindre hemelektronik, skriver kedjan i ett pressmeddelande.

– För oss känns det självklart och mycket hoppfullt att testa fler varukategorier inom Elgiganten just här. Vi har länge haft siktet på den väl uthyrda Erikslunds Shopping Center och när vi såg en öppning att ytterligare etablera oss i Västerås var det ett givet beslut, säger Annika Schönfeld, fastighets- och etableringschef på Elgiganten.

I samband med Elgigantens 30-årsjubileum invigs butiken med ett nytt inredningskoncept som ska ge kunderna en helt ny kundupplevelse. Butiken är cirka 100 kvadratmeter stor och anställer flera nya medarbetare.

– Vi ser fram emot att välkomna våra kunder och visa Elgigantens nya och spännande butikskoncept. Hit kan kunderna komma och bli guidade av våra duktiga rådgivare inom vårt nya och bredare sortiment av produkter och tjänster, säger Wilma Persson, butikschef på Elgiganten i Västerås.

Powered by Labrador CMS