XXL Västerås strax innan öppning.

Nytt koncept när XXL byter lokal

På torsdagen invigde XXL sitt nya varuhus på Erikslund.

Publicerad Senast uppdaterad

Varuhuset har flyttat från en adress till en annan på Erikslund och huserar nu på Hallsta Gårdsgata 7 och lanserar samtidigt sitt nya butikskoncept.

Det nya konceptet lovar en modern och effektiv shoppingupplevelse, där kunderna snabbt får tillgång till hela sortimentet av sport och friluftsartiklar, skriver man i ett pressmeddelande.

– Besökarna kommer att få uppleva en rejäl uppdatering, där alla avdelningar har genomgått förändringar för att skapa en ny upplevelse. Sortimentet kommer att förbli ungefär detsamma, men volymen av varor har minskats för att optimera kundens flöde genom varuhuset och ge en bättre översikt av utbudet.

Emil Brodin.

Det nya varuhuset, med Sveriges näst största jaktavdelning i XXL-mått, ökar också personalens tillgänglighet, vilket ska möjliggöra att ge kunderna mer uppmärksamhet och bättre service. Utöver dessa förbättringar är XXLs verkstad nu mer centralt placerad, efter att varuhuskedjan identifierat den som en viktigare del av kunderbjudandet framåt – här kan kunderna få hjälp med service och reparationer av utrustning, även sådan som köpts hos konkurrenter.

– Det känns fantastiskt inspirerande att se så många sport- och vildmarksintresserade i kön vid vår nyöppning idag – det visar att XXL Västerås har varit saknat. I 11 år har vi varit verksamma här, och nu är vi äntligen tillbaka för att fortsätta vara Västeråsbornas främsta destination för sport och friluftsliv, säger Anders Lindblom, Sverigechef på XXL.

– Äntligen öppnar vi nu nya XXL Västerås. Med ny inredning och nytt koncept kan vi skapa ett mer levande och inspirerande varuhus för att ge en bättre kundupplevelse. Oavsett om du är en erfaren jägare, passionerad vandrare eller nybörjare i naturen vill vi hjälpa dig på vägen att skapa nya minnen och upplevelser i naturen, säger Emil Brodin, säljledare på XXL Västerås.

Powered by Labrador CMS