Välbesökt på rekryteringsmässan i februari.

Rekryteringsmässan tillbaka efter succén: ”Ledde till anställningar”

I februari i år arrangerades Rekryteringsdagarna på Plaza i Västerås och cirka 2 500 personer besökte mässan. Den 1 oktober är det dags igen.

Publicerad

Evenemanget resulterade i flera nyanställningar och med anledning av det lyckade utfallet och en hög efterfrågan bjuder Box Of och Västerås Tidning in till en ny mässa den 1 oktober. 

Mellan klockan 10–17 den 1 oktober på Plaza i Västerås kommer 23 utställare att vara redo att mingla och ta emot cv:n från arbetssökande, studerande och personer som är sugna på att testa nya yrkesutmaningar.

– Vi har 20 utställande företag som söker personal i varierande grad och det finns något för alla att hitta. De söker olika kompetenser, allt från utbildningar och Rusta och Matcha till rena ingenjörstjänster, så det är ett väldigt brett spektrum, säger Mathias Såhlin som är projektansvarig på Box Of.

Han fortsätter:

– Vi är väldigt nöjda med bredden på utställarna i år, det känns som ett stort lyft mot mässan som arrangerades i februari, och även den var otroligt bra. Den ledde till en hel drös med anställningar, så det var jättekul. Det är en dag att se fram emot, både för arbetssökande och arbetssökare.

Det kommer att vara totalt 23 utställare, varav flera är återvändande sedan den förra mässan.

– Nästan alla som ställde ut i februari är med nu också, och fler därtill. Då hade vi drygt 2 500 besökare och det var en väldigt uppskattad mässa, så därför beslutade vi oss för att arrangera en även på hösten.

Hur går det till när man besöker mässan?

– Dörrarna är öppna från 10-17 och det är fri entré för alla. Vi har olika montrar där utställarna tar emot med öppna armar och minglar samt tar emot cv:n. Vi kan rekommendera att komma förberedd med utskrivna cv:n.

Hur känns det inför höstens mässa?

– Det känns bra, vi ligger rätt i tiden då konjunkturen är påväg att vända och det händer mycket på arbetsmarknaden just nu. Vi hoppas på ännu mer besökare den här gången, avslutar Mathias Såhlin.

Powered by Labrador CMS