Joakim Soininen och Olof Widaeus expanderar Svensk Fastighetsförmedling Västra Mälardalen.

Ägarbyte på klassiska mäklarfirman i Surahammar

Från och med den 1 november övertar Svensk Fastighetsförmedling Västra Mälardalen den befintliga verksamheten i Surahammar, där även Hallstahammar ingår sedan tidigare i år.

Publicerad

Solvej Rasmussen har drivit bobutiken och verksamheten på Köpmangatan 20 i Surahammar sedan 2013 och lämnar nu över till franchisetagare Joakim Soininen. Verksamheten kommer att drivas av Olof Widaeus som är vd för Svensk Fastighetsförmedling i Västra Mälardalen.

Rekrytering planeras

De befintliga medarbetarna i Hallstahammar kommer även att vara verksamma i Surahammar och för att möta de ökande behoven i grannkommunerna Surahammar och Hallstahammar planeras rekrytering av ytterligare medarbetare.

”Mycket intressant”

Från och med den 1 november ingår bobutikerna i Surahammar, Hallstahammar, Arboga, Kungsör och Köping i Svensk Fastighetsförmedling Västra Mälardalen.

– Vi ser området som mycket intressant och geografiskt logiskt för oss att koppla ihop med Svensk Fastighetsförmedling Västra Mälardalen, tack vare de naturliga flyttströmmarna. Vi har god erfarenhet av hur bostadsmarknaden fungerar i orter liknande Surahammar och kan därmed säkerställa en smidig köp- och säljprocess för våra kunder utan oväntade överraskningar, säger Olof Widaeus.

Han ser ljust på tillväxten som det nya området innebär.

– Vi vill överträffa våra kunders förväntningar och bygga ett starkt lag som kännetecknas av en bra affärskultur och nytänkande. Vi är mycket glada över att ta detta nya steg och bygga vidare på vår verksamhet.

Powered by Labrador CMS