Stolt vinnare. Mikaela Håkansson brinner för att förvandla konferensmat till en unik upplevelse.

Mikaela på Färna Herrgård vann internationell tävling

Den 14 september tog Mikaela Håkansson, till vardags souschef på Färna Herrgård, hem segern i den prestigefyllda tävlingen Copperskillet som hölls i Surrey, Storbritannien.

Publicerad Senast uppdaterad

Copperskillet-tävlingen, som arrangeras av International Association of Conference Centres (IACC), samlar några av de mest talangfulla kockarna från Europa för att tävla om titeln.

– Mikaela visade prov på sina goda färdigheter och kreativitet genom att skapa rätter som inte bara var smakfulla utan också visade på en stark koppling till lokala råvaror och hållbarhet. Detta erkännande bekräftar hennes skicklighet inom konferensmatlagning på internationell nivå, skriver Färna Herrgård i ett pressmeddelande.

– Att vinna Copperskillet är en dröm som går i uppfyllelse. Jag är tacksam för att jag får arbeta med ett fantastiskt team på Färna Herrgård som stöttar mig, säger Mikaela Håkansson efter sin triumf. 

Vad tror du gjorde att du vann?

– Jag tror att jag höll det relativt enkelt, men väldigt gott. Jag hade bra balanserade smaker och bra metod.

Powered by Labrador CMS