OKQ8-macken i Hallsta kan vinna pris vid nationell gala

När Conveniencegalan kungjorde alla finalister för i år stod det klart att OKQ8 I Hallstahammar är en av tre finalister som har chans att vinna i kategorin Kvällstidningarna – Årets kedja och butik.

Publicerad Senast uppdaterad

Den 5 september koras vinnarna i Conveniencegalan, en gala som arrangeras för att lyfta, utveckla och nätverka inom branschen. 

OKQ8 Hallstahammar är en av de nominerade i kategorin Kvällstidningarna - Årets kedja & butik. Vinner gör den kedja och butik som utmärkt sig genom med engagemang och affärskänsla aktivt arbetat med sortiment, synlig exponering och bra helhetsintryck av kvällstidningarna.

OKQ8:s finalkonkurrenter är Direkten Entré i Trelleborg och Reitan Convenience, Pressbyrån Stockholm Central/Vasagatan.

Motiveringen bakom OKQ8 Hallstahammars nominering lyder följande:

”OKQ8 har ett stort engagemang om att kontinuerligt utveckla butikerna och dess inredning för att optimera försäljningen på bästa sätt. Kvällstidningarnas sortiment har man tillsammans fokuserat på att ha synlig och säljande exponering anpassad efter varje butiks förutsättningar. OKQ8 Hallstahammar har en härlig stämning, ordning och reda, bra rutiner och placering av tidningarna. Det ger en bra försäljning och många stamkunder gamla som unga.”

Powered by Labrador CMS